Arden Grange kissanruoka

Edit

 

Luonnollisesti aito ravintosarja kissasi jokaiseen elämänvaiheeseen

  • Sisältää runsaasti laadukasta eläinkunnasta lähtöisin olevaa proteiinia
  • Täydennetty arginiinilla ja tauriinilla
  • Lisätty A-vitamiinia kasvun tukemiseen
  • Sisältää Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja
  • Maksimaalinen maittavuus
  • Luonnollisesti aito

Erittäin kokealaatuinen Grange ruoka-sarja on kissojen ruokinnan asiantuntijoiden kehittämä. Valmistuksessa kiinnitetään aivan erityistä huomiota ravintoaineiden oikeisiin suhteisiin ja käytetään ainoastaan luonnollisia ja tuoreita ainesosia.

Eikö kissasi syö sille tarjottua ruokaa?

Kissoilla on tarkka kyky aistia kaikki puutteet ruoassa. Mikäli ruoassa on vajetta jostain kissalle tärkeästä ravintoaineesta, kissa ei sitä syö tai syö vain rajoitetun ajan.
Kissalla on myös vaistomainen mieltymys rasvaan. Rasvat ovat terveellisiä, kun ne ovat hyvälaatuisia. Villilohesta peräisin olevat Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot pitävät ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Lisäksi lohi hivelee kissan makunystyröitä.


Onko kissasi apaattinen tai huonoturkkinen?

Kissa on ehdoton lihansyöjä, se ei pysy terveenä, ellei sen ruokavaliossa ole huomattavaa osaa eläinvalkuaista eli lihaa. Myös valkuaisen laatu on hyvin tärkeää.
Liian vähäinen valkuaisaineiden määrä kissan ravinnossa aiheuttaa erilaisia terveydellisiä ongelmia kissan turkissa, ihossa, kasvussa ja yleisessä vireydessä. Valkuaisaineet rakentuvat aminohapoista, joista kissan terveydelle erityisen tärkeitä ovat tauriini ja agriini. Argiinin puutoksen vuoksi kissa voi sairastua jo yhdessä päivässä. Arden Grangesta kissa saa nämä tärkeät aminohapot jokaisella aterialla – luonnollisessa ja erittäin sulavassa muodossa.
Kissalta puuttuu kyky muuttaa betakaroteeni A-vitamiiniksi. Siksi kissa tarvitsee eläinrasvassa esiintyvää retinolia, joka toimii elimistössä A-vitamiinina. Arden Grangen tuotteissa on mm. maksaa, munankeltuista ja kalaölyjä tyydyttämään A-vitamiinintarve.
Arden Grange on säilötty luonnonmukaisesti E-vitamiinilla sekä hermostoa ja verenkiertojärjestelmää vahvistavalla rosmariiniuuteella.

Tutustu tarkemmin Arden Grangen sarjaan alla olevien linkkien avulla!

Kitten, tuore kana & peruna

Kissanpennuille

> Lisätietoja

Adult, tuore kana & peruna

Täysikasvuisille kissoille

> Lisätietoja

Adult, tuore lohi & peruna

Täysikasvuisille kissoille

> Lisätietoja

Light, tuore kana

Painonhallintaan

> Lisätietoja

Sensitive, merisiika & peruna

Erityisen herkille täysikasvuisille kissoille

> Lisätietoja

facebook