Suomen Akvaariopalvelu

Suomen Akvaariopalvelu Oy

Suomen Akvaariopalvelu Oy on perustettu vuonna 1986. Aloitimme akvaarioiden leasing-toiminnalla ja laajensimme toimintaamme akvaariotuotteiden ja kalojen tukkutoimintaan. Vuonna 1998 erotimme tukkupuolen ja huoltoakvaarioiden hoidon eri yrityksiksi. Tällöin syntyi Suomen Akvaariotukku Oy, joka hoitaa tukkutoiminnan.
Suomen Akvaariopalvelu Oy sijaitsee Vantaalla. Toimimme koko pääkaupunkiseudulla.

peijasAkvaarion sijoittaminen kotiin, toimistoon, liikehuoneistoon tai minne vain on oiva keino elävöittää ja sisustaa haluttua tilaa. Kauniisti hoidetun akvaarion vedenalaisen maailman seuraaminen on mielenkiintoista, lisäksi sen on todettu vähentävän verenpainetta ja stressiä. Upea allas antaa  miellyttävän ja rauhallisen tunnelman kaikille -niin kodin asukkaille, työpaikan työntekijöille kuin tilassa vieraileville asiakkaillennekin.

Palveluperiaatteemme on toimittaa Teille akvaariokokonaisuus haluamallanne tavalla. Rakennamme muuhun kalustoon sopivan akvaarion laitteineen ja opetamme Teitä akvaarion hoidossa. Voimme myös tehdä kanssanne hoitosopimuksen, jolloin Teidän ei muuta tarvitse tehdä, kuin ihailla vedenalaista elämää.

Toteutamme akvaarion täysin toiveidenne mukaan. Valittavana on hyvin erilaisia kokonaisuuksia pienestä kotiakvaariosta aina suurin ja näyttäviin meriakvaariototeutuksiin asti.
Ota meihin yhteyttä sähköpostilla, puhelimella, faksilla tai vaikkapa kirjeellä.

Turskatie 5
01490 Vantaa
p.09-8746800
f. 09-8746700

Sakari Valo

Sopimukset, tarjoukset

p. 040-9009909
sakari.valo@lemmikki.com